1497x bekeken

Golf, een sport die wereldwijd bekend staat om het hoge “business” gehalte waarbij het niet zozeer om het (golf) spel gaat maar waarbij vaak ook belangrijke informatie wordt uitgewisseld over de verdeling van de ‘knikkers’. Eigenlijk de plek waar de moderne inkoper ook thuis hoort en dat is wat Hans Weusthof en Marc Brugman nu voor de 12de keer hebben gerealiseerd ism de trouwe hoofdsponsoren DPA, InkoopAcademie, InQuest, In2Talent en enthousiaste subsponsoren. ( Lyreco, Hago, Alpheios, Negometrix, CTM en Purfaction)

Dit jaar waren we met ‘inkopers op de golfbaan’ opnieuw te gast bij het Rijk van Nijmegen, een schitterende baan met uitstekende golffaciliteiten. Ook dit jaar bleek veel animo voor Inkopers om met elkaar de golfbaan op te gaan. Dit jaar kwamen ca 90 inkoopprofessionals uit zowel de Publieke als Private sector bijeen en is in een ongedwongen sfeer, gesproken over de individuele prestaties. Dat het onderwerp ging over zowel golf- als de sportieve inkoopprestaties, zal u niet verbazen!

Nadat de ervaren golfers met een GolfVaardigheidsBewijs (GVB) de baan op zijn gestuurd, kregen de minder ervaren golfers de kneepjes van het fijne golfspel toegelicht door serieuze golfprofessionals in de Golf Clinics. De organisatie reed driftig over het Rijk van Nijmegen met sportdrank, water, wat lekkers en de inmiddels befaamde Schrobbeler. Na afloop was het fantastisch toeven op het grote buitenterras met netwerkborrel en BBQ, alwaar een “hole in one challenge” werd georganiseerd voor “de inkoopgolfer van het jaar’ wisselbeker. Deze werd na een spannende strijd, gewonnen door Evert Jan Stoffels.

Er zijn contacten gelegd en kaartjes uitgewisseld, wat ook de bedoeling van deze dag was. Golfers helpen golfers en golfende inkopers helpen golfende inkopers. Het was dan ook voor de aanwezige inkoopprofessionals uit zowel de private als publieke sector, een zeer motiverende dag met veel blije en voldane gezichten en mooie reacties.

Ben jij er volgend jaar ook bij? www.inkopersopdegolfbaan.nl

Nb Inkopers op de golfbaan is ook te volgen op Linkedin en Twitter (@inkoopgolf)

Inkopers op de golfbaan ! Inkopers Golfdag 2019
Ioglogo

Inkopers op de Golfbaan

Hans Weusthof & Marc Brugman

Mede mogelijkgemaakt door:

Hoofdsponsoren: InQuest, In2Talent, DPA, InkoopAcademie

Subsponsoren : Lyreco, Hago, Alpheios, Purfaction, CTM en Negometrix