393x bekeken

Met veel plezier kijken we terug op de Negometrix Web Conference van een paar weken geleden. Een volledig online evenement van twee dagen boordevol boeiende sprekers en sessies over inkoop, contractmanagement en slimme digitale oplossingen. We genieten nog even na, want inmiddels zijn diverse webinars van het evenement terug te kijken.

Het evenement gemist of een webinar terugkijken? Bekijk dan het volledige overzicht op: www.negometrix.com/nl/webinars

Kijk onder andere naar de opening over de impact van de COVID-19 pandemie op het domein van inkoop en contractmanagement. Hoogleraren Wendy van der Valk, Fredo Schotanus, Frank Rozemeijer en Willem Janssen (Universitair Docent & Onderzoeker) deelden hun verwachtingen. Ieder vanuit zijn of haar eigen expertise en invalshoek.

Maar het ging ook over de software. Bijvoorbeeld hoe je met intake management jouw business helpt met inkopen. Met daarnaast de drie belangrijkste ontwikkelingen in Negometrix4.

Of bekijk het webinar over het Dynamisch Aankoopsysteem met de Europese Commissie. De Europese Commissie liet zien hoe je een DAS inzet voor meer dan alleen inhuur.

Verder ook webinars over Public Procurement in the US en de overstap naar Negometrix4 door UvA/HvA en nog veel meer!

Negometrix Logo Black 2017

Negometrix

Supporter van Aanbestedingsmakelaar.nl